Heb jij thuis een fijn en geborgen gevoel?

Bianca avatar

Heb jij thuis een fijn en geborgen gevoel?

Ben daar dan heel dankbaar voor! Waarom? Omdat ’Stay safe, Stay home! Helaas lang niet voor iedereen geldt.

Als coach werk ik regelmatig met mensen die geen fijne thuissituatie hebben. Er kan sprake zijn van mishandeling, seksueel misbruik, emotionele mishandeling of andere onveilige situaties.

De kinderen gaan op het moment niet naar school en ook onder hen gaan er velen gebukt onder een onveilige thuissituatie. Dat wordt nu alleen nog maar versterkt.

Of mensen die leven met een narcist voor de buitenwereld weten narcisten zich heel goed te gedragen en komen ze zelfs vaak heel goed over, maar binnenshuis is dat toch echt heel anders.

Speciaal deze volwassenen en kinderen wil ik een hart onder de riem steken. Want de getroffen maatregelen om de mensen juist veilig te stellen, hebben voor deze volwassenen en kinderen nog grotere gevolgen dan voor de meesten van ons.

Degene die slachtoffer zijn, hebben vaak al alle moed verzameld om hulp te zoeken en juist nu in deze tijd waarin ze de hulp heel hard nodig hebben, is deze bijna onbereikbaar voor hen.

De meesten van ons hebben gelukkig een fijne thuissituatie en komen de periode wel door, maar vele anderen helaas niet. Daarom geldt de slogan ‘Stay safe, Stay home’ lang niet altijd voor iedereen.

Wat ik met deze blog wil zeggen is, ben blij en dankbaar als jij wel een fijne relatie en thuissituatie hebt! Dat is dus lang niet altijd voor iedereen zo en het is belangrijk dat we ons hiervan bewust zijn. Zeker in het kader van het op elkaar letten.

Let dus extra op elkaar een oplettend oog en een luisterend oor betekenen vaak al meer als waar je je bewust van bent. Zeker in deze tijd.

Zij zullen je dankbaar zijn!

Wil jij meer weten over wat je voor deze mensen zou kunnen betekenen? Hoe we ze hulp kunnen bieden in deze moeilijke tijd?

Neem dan contact met me op.

Tel: 06-21961270

Liefs,

Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.