Over Bianca 

Wie is Bianca Soetens zul je jezelf afvragen?

Van jongs af aan heb ik al een spirituele gave, waar ik al heel mijn leven dankbaar voor ben. Ook wist ik dat ik daar later iets mee ging doen, maar dat het zo ging uitpakken had ik nooit durven dromen.

Ik besloot om nog een therapeutische opleiding te gaan doen op mijn zevenendertigste en deed daarin veel extra medische kennis op. Ik stond in contact met artsen, en deuren gingen open, dat maakte het voor mij ook mogelijk om juist daar mijn spirituele kant te laten zien. Ik vond namelijk altijd al dat het medische en spirituele samen moesten kunnen gaan.

Dat was de reden dat ik mijn diploma’s ging halen omdat zo de medische deuren ook open stonden.
In januari 2018 begon ik mijn eigen praktijk. Hierin geef ik coaching, healing, energetische therapie en readings.

Verder ben ik gediplomeerd paranormaal genezer, gediplomeerd medisch therapeut, gediplomeerd hbo coaching en Leiderschapscoach.
Als therapeut en coach wilde ik mensen helpen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel niveau. Mijn cliënten kwamen bij mij en mijn spirituele gaven kwamen gelijk naar voren.

Door mijn holistische benadering wat betekent dat ik de persoon in zijn geheel behandel, wat ervoor zorgt dat ons   lichaam en geest samenwerken om harmonie te creëren. Hierdoor kan het fysieke lichaam de beste kans krijgen om weer beter te worden.


Mensen wenden zich vaak tot spirituele genezing als laatste redmiddel, maar nu merk ik dat het vaak hun eerste keuze is om hun gezondheid in evenwicht te brengen op deze manier.

Nu is het wel zo dat spirituele genezing geen wondermiddel is voor alles, omdat het moet voldoen aan de fysieke en spirituele wetten, die ons allemaal beheersen. Maar het haalt er wel het maximale uit binnen de reikwijdte van deze wetten. Er kan zoveel worden bereikt tot verschillende graden van positieve resultaten die tot een mogelijke volledige 100% genezing reiken.

We zijn allemaal unieke individuen en reageren anders op de genezing. Zelfs wanneer de ziekte slopend of slechter is, is de meest bescheiden verbetering een grote prestatie voor de ontvanger en kan deze de kwaliteit van dat leven verbeteren.


Als ik mensen behandel melden ze me bijna altijd dat ze zich bewust worden van een innerlijke kracht die het hele fysieke, spirituele, mentale en emotionele zelf ten goede lijkt te komen. Dit geeft vaak een heerlijk gevoel van innerlijke rust, kracht en vrede.

Spirituele genezing is complementair en niet alternatief voor conventionele geneeskunde. Daarom krijgen mijn cliënten ook altijd de behandeling die op hen van toepassing is op dat moment

Daarom dring ik er bij de ontvanger op aan om door te gaan met een medische behandeling of medicatieprogramma totdat het advies wordt gegeven om te veranderen of te stoppen door hun eigen arts.

Spirituele genezing staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd, seksuele geaardheid, religie of cultuur.
Regelmatige sessies zullen de balans van energieën in stand houden.

Liefs,
Bianca
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..